Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Published:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Physical Description:v.
Bibliographic Details
Format: Book
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Published:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Physical Description:v.
Publication Frequency:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Subjects:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Holdings details from T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Call Number: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 2 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 2 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 10 Available  Place a Hold
Copy 11 Available  Place a Hold
Copy 12 Available  Place a Hold
Copy 13 Available  Place a Hold
Copy 14 Available  Place a Hold
Copy 15 Available  Place a Hold
Copy 16 Available  Place a Hold
Copy 17 Available  Place a Hold
Copy 18 Available  Place a Hold
Copy 19 Available  Place a Hold
Copy 2 Available  Place a Hold
Copy 20 Available  Place a Hold
Copy 21 Available  Place a Hold
Copy 22 Available  Place a Hold
Copy 23 Available  Place a Hold
Copy 24 Available  Place a Hold
Copy 25 Available  Place a Hold
Copy 26 Available  Place a Hold
Copy 27 Available  Place a Hold
Copy 28 Available  Place a Hold
Copy 3 Available  Place a Hold
Copy 4 Available  Place a Hold
Copy 5 Available  Place a Hold
Copy 6 Available  Place a Hold
Copy 7 Available  Place a Hold
Copy 8 Available  Place a Hold
Copy 9 Available  Place a Hold