Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Published:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Physical Description:v.
Bibliographic Details
Format: Book
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Published:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Physical Description:v.
Publication Frequency:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Subjects:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)
LEADER 02284cam a2200457 4500
001 21167
003 KOHA_MIRAKIL
008 110322s1936 turf 00010 tur
022 |a 0041-4328 
040 |a TR-AnSBB  |b tur  |c TR-AnSBB 
082 |a R/015.561/TÜR I 
245 |a Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü. 
260 |a İstanbul:  |b Devlet Basımevi,  |c 1939- 
300 |a v. 
310 |a Aylık, 1981-2002 
321 |a Yılda dört kez, 1939-1980 
362 |a 1928/1938- 
362 |a 2002, 12 
500 |a <2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır. 
500 |a <1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography 
500 |a <1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography 
500 |a <1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır 
500 |a <1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü 
500 |a <1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye) 
500 |a <1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı 
500 |a Bazı sayılar birleşmiştir. 
500 |a Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır. 
500 |a Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index) 
651 |a Turkey  |a Bibliography  |x Periodicals 
651 |a Türkiye  |x Bibliyografya  |x Süreli yayınlar 
710 |a Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü 
710 |a Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye) 
710 |a Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı 
710 |a İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye) 
740 |a Turkish bibliography 
740 |a Turkish national bibliography 
740 |a Bibliographie Nationale Turque 
740 |a Türkische NationalBibliographie 
785 |a Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM) 
942 |2 ddc  |c BK 
999 |c 11938  |d 11938