Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Format: Llibre
Publicat:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Descripció física:v.
Dades bibliogràfiques
Format: Llibre
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Publicat:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Descripció física:v.
Periodicitat de publicació:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Matèries:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Detall dels fons de T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Signatura: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 2 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 2 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 1 Disponible  Fer una reserva
Còpia 10 Disponible  Fer una reserva
Còpia 11 Disponible  Fer una reserva
Còpia 12 Disponible  Fer una reserva
Còpia 13 Disponible  Fer una reserva
Còpia 14 Disponible  Fer una reserva
Còpia 15 Disponible  Fer una reserva
Còpia 16 Disponible  Fer una reserva
Còpia 17 Disponible  Fer una reserva
Còpia 18 Disponible  Fer una reserva
Còpia 19 Disponible  Fer una reserva
Còpia 2 Disponible  Fer una reserva
Còpia 20 Disponible  Fer una reserva
Còpia 21 Disponible  Fer una reserva
Còpia 22 Disponible  Fer una reserva
Còpia 23 Disponible  Fer una reserva
Còpia 24 Disponible  Fer una reserva
Còpia 25 Disponible  Fer una reserva
Còpia 26 Disponible  Fer una reserva
Còpia 27 Disponible  Fer una reserva
Còpia 28 Disponible  Fer una reserva
Còpia 3 Disponible  Fer una reserva
Còpia 4 Disponible  Fer una reserva
Còpia 5 Disponible  Fer una reserva
Còpia 6 Disponible  Fer una reserva
Còpia 7 Disponible  Fer una reserva
Còpia 8 Disponible  Fer una reserva
Còpia 9 Disponible  Fer una reserva