Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Saved in:
Bibliografiske detaljer
Format: Bog
Udgivet:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Fysisk beskrivelse:v.
Bibliografiske detaljer
Format: Bog
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Udgivet:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Fysisk beskrivelse:v.
Udgivelsesfrekvens:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Fag:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Detaljer om beholdninger fra T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Klassifikationsnummer: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 2 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 2 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 1 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 10 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 11 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 12 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 13 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 14 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 15 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 16 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 17 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 18 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 19 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 2 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 20 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 21 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 22 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 23 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 24 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 25 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 26 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 27 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 28 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 3 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 4 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 5 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 6 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 7 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 8 Tilgængelig  Reservér”
Kopi 9 Tilgængelig  Reservér”