Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Format: Buch
Veröffentlicht:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Beschreibung:v.
Bibliographische Detailangaben
Format: Buch
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Veröffentlicht:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Beschreibung:v.
Erscheinungshäufigkeit:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Schlagworte:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Bestandesangaben von T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Signatur: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 2 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 2 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 1 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 10 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 11 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 12 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 13 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 14 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 15 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 16 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 17 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 18 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 19 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 2 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 20 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 21 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 22 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 23 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 24 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 25 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 26 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 27 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 28 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 3 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 4 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 5 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 6 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 7 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 8 Verfügbar  Bestellen
Exemplar 9 Verfügbar  Bestellen