Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Μορφή: Βιβλίο
Έκδοση:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Φυσική περιγραφή:v.
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Μορφή: Βιβλίο
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Έκδοση:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Φυσική περιγραφή:v.
Συχνότητα δημοσίευσης:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Θέματα:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Λεπτομέρειες τεκμηρίων από T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Ταξιθετικός Αριθμός: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 2 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 2 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 1 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 10 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 11 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 12 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 13 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 14 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 15 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 16 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 17 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 18 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 19 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 2 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 20 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 21 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 22 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 23 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 24 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 25 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 26 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 27 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 28 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 3 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 4 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 5 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 6 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 7 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 8 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση
Αντίγραφο 9 Στη βιβλιοθήκη  Κάντε κράτηση