Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Formato: Libro
Publicado:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Descripción Física:v.
Detalles Bibliográficos
Formato: Libro
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Publicado:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Descripción Física:v.
Frecuencia de Publicación:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Materias:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Detalle de Existencias desde T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Número de Clasificación: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 2 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 2 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 1 Disponible  Hacer reserva
Copia 10 Disponible  Hacer reserva
Copia 11 Disponible  Hacer reserva
Copia 12 Disponible  Hacer reserva
Copia 13 Disponible  Hacer reserva
Copia 14 Disponible  Hacer reserva
Copia 15 Disponible  Hacer reserva
Copia 16 Disponible  Hacer reserva
Copia 17 Disponible  Hacer reserva
Copia 18 Disponible  Hacer reserva
Copia 19 Disponible  Hacer reserva
Copia 2 Disponible  Hacer reserva
Copia 20 Disponible  Hacer reserva
Copia 21 Disponible  Hacer reserva
Copia 22 Disponible  Hacer reserva
Copia 23 Disponible  Hacer reserva
Copia 24 Disponible  Hacer reserva
Copia 25 Disponible  Hacer reserva
Copia 26 Disponible  Hacer reserva
Copia 27 Disponible  Hacer reserva
Copia 28 Disponible  Hacer reserva
Copia 3 Disponible  Hacer reserva
Copia 4 Disponible  Hacer reserva
Copia 5 Disponible  Hacer reserva
Copia 6 Disponible  Hacer reserva
Copia 7 Disponible  Hacer reserva
Copia 8 Disponible  Hacer reserva
Copia 9 Disponible  Hacer reserva