Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Tallennettuna:
Bibliografiset tiedot
Aineistotyyppi: Kirja
Julkaistu:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Ulkoasu:v.
Bibliografiset tiedot
Aineistotyyppi: Kirja
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Julkaistu:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Ulkoasu:v.
Julkaisutiheys:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Aiheet:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Saatavuus: T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Hyllypaikka: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 2 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 2 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 1 Saatavissa  Tee varaus
Nide 10 Saatavissa  Tee varaus
Nide 11 Saatavissa  Tee varaus
Nide 12 Saatavissa  Tee varaus
Nide 13 Saatavissa  Tee varaus
Nide 14 Saatavissa  Tee varaus
Nide 15 Saatavissa  Tee varaus
Nide 16 Saatavissa  Tee varaus
Nide 17 Saatavissa  Tee varaus
Nide 18 Saatavissa  Tee varaus
Nide 19 Saatavissa  Tee varaus
Nide 2 Saatavissa  Tee varaus
Nide 20 Saatavissa  Tee varaus
Nide 21 Saatavissa  Tee varaus
Nide 22 Saatavissa  Tee varaus
Nide 23 Saatavissa  Tee varaus
Nide 24 Saatavissa  Tee varaus
Nide 25 Saatavissa  Tee varaus
Nide 26 Saatavissa  Tee varaus
Nide 27 Saatavissa  Tee varaus
Nide 28 Saatavissa  Tee varaus
Nide 3 Saatavissa  Tee varaus
Nide 4 Saatavissa  Tee varaus
Nide 5 Saatavissa  Tee varaus
Nide 6 Saatavissa  Tee varaus
Nide 7 Saatavissa  Tee varaus
Nide 8 Saatavissa  Tee varaus
Nide 9 Saatavissa  Tee varaus