Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Saved in:
Sonraí Bibleagrafaíochta
Formáid: Leabhar
Foilsithe:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Cur Síos Fisiciúil:v.
Sonraí Bibleagrafaíochta
Formáid: Leabhar
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Foilsithe:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Cur Síos Fisiciúil:v.
Minicíocht an Fhoilseacháin:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Ábhair:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Sonraí sealbhúcháin ó T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Gairmuimhir: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 2 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 2 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 1 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 10 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 11 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 12 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 13 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 14 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 15 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 16 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 17 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 18 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 19 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 2 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 20 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 21 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 22 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 23 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 24 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 25 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 26 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 27 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 28 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 3 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 4 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 5 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 6 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 7 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 8 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád
Cóip 9 Ar fáil  Cuir Leabhar ar Coimeád