Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Format: Knjiga
Izdano:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Opis:v.
Bibliografski detalji
Format: Knjiga
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Izdano:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Opis:v.
Učestalost izdanja:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Teme:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Detalji primjeraka od T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Signatura: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 2 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 2 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 1 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 10 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 11 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 12 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 13 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 14 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 15 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 16 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 17 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 18 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 19 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 2 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 20 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 21 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 22 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 23 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 24 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 25 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 26 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 27 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 28 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 3 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 4 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 5 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 6 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 7 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 8 Dostupno  Postavi narudžbu
Primjerak 9 Dostupno  Postavi narudžbu