Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Bewaard in:
Bibliografische gegevens
Formaat: Boek
Gepubliceerd in:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Fysieke beschrijving:v.
Bibliografische gegevens
Formaat: Boek
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Gepubliceerd in:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Fysieke beschrijving:v.
Periodiciteit:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Onderwerpen:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Exemplaargegevens van T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Plaatsingsnummer: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 2 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 2 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 1 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 10 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 11 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 12 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 13 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 14 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 15 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 16 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 17 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 18 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 19 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 2 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 20 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 21 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 22 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 23 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 24 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 25 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 26 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 27 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 28 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 3 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 4 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 5 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 6 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 7 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 8 Beschikbaar  Plaats een reservatie
Kopie 9 Beschikbaar  Plaats een reservatie