Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
Format: Książka
Wydane:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Opis fizyczny:v.
Opis bibliograficzny
Format: Książka
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Wydane:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Opis fizyczny:v.
Sposób wydania:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Hasła przedmiotowe:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Szczegóły zapisu T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Sygnatura: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 2 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 2 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 1 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 10 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 11 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 12 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 13 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 14 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 15 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 16 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 17 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 18 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 19 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 2 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 20 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 21 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 22 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 23 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 24 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 25 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 26 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 27 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 28 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 3 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 4 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 5 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 6 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 7 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 8 Dostępne  Zamów
Egzemplarz 9 Dostępne  Zamów