Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Formato: Livro
Publicado em:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Descrição Física:v.
Detalhes bibliográficos
Formato: Livro
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Publicado em:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Descrição Física:v.
Regularidade de publicação:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Assuntos:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Detalhes do Exemplar T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Área/Cota: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 2 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 2 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 1 Disponível  Localização
Cópia 10 Disponível  Localização
Cópia 11 Disponível  Localização
Cópia 12 Disponível  Localização
Cópia 13 Disponível  Localização
Cópia 14 Disponível  Localização
Cópia 15 Disponível  Localização
Cópia 16 Disponível  Localização
Cópia 17 Disponível  Localização
Cópia 18 Disponível  Localização
Cópia 19 Disponível  Localização
Cópia 2 Disponível  Localização
Cópia 20 Disponível  Localização
Cópia 21 Disponível  Localização
Cópia 22 Disponível  Localização
Cópia 23 Disponível  Localização
Cópia 24 Disponível  Localização
Cópia 25 Disponível  Localização
Cópia 26 Disponível  Localização
Cópia 27 Disponível  Localização
Cópia 28 Disponível  Localização
Cópia 3 Disponível  Localização
Cópia 4 Disponível  Localização
Cópia 5 Disponível  Localização
Cópia 6 Disponível  Localização
Cópia 7 Disponível  Localização
Cópia 8 Disponível  Localização
Cópia 9 Disponível  Localização