Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Format: Knjiga
Izdano:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Fizični opis:v.
Bibliografske podrobnosti
Format: Knjiga
ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Izdano:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Fizični opis:v.
Pogostost izhajanja publikacije:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Teme:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Podrobnosti zaloge T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Signatura: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 2 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 2 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 1 Prosto  Rezerviraj
Kopija 10 Prosto  Rezerviraj
Kopija 11 Prosto  Rezerviraj
Kopija 12 Prosto  Rezerviraj
Kopija 13 Prosto  Rezerviraj
Kopija 14 Prosto  Rezerviraj
Kopija 15 Prosto  Rezerviraj
Kopija 16 Prosto  Rezerviraj
Kopija 17 Prosto  Rezerviraj
Kopija 18 Prosto  Rezerviraj
Kopija 19 Prosto  Rezerviraj
Kopija 2 Prosto  Rezerviraj
Kopija 20 Prosto  Rezerviraj
Kopija 21 Prosto  Rezerviraj
Kopija 22 Prosto  Rezerviraj
Kopija 23 Prosto  Rezerviraj
Kopija 24 Prosto  Rezerviraj
Kopija 25 Prosto  Rezerviraj
Kopija 26 Prosto  Rezerviraj
Kopija 27 Prosto  Rezerviraj
Kopija 28 Prosto  Rezerviraj
Kopija 3 Prosto  Rezerviraj
Kopija 4 Prosto  Rezerviraj
Kopija 5 Prosto  Rezerviraj
Kopija 6 Prosto  Rezerviraj
Kopija 7 Prosto  Rezerviraj
Kopija 8 Prosto  Rezerviraj
Kopija 9 Prosto  Rezerviraj