Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.

Đã lưu trong:
Chi tiết về thư mục
Định dạng: Sách
Được phát hành:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Mô tả vật lý:v.
Chi tiết về thư mục
Định dạng: Sách
số ISSN:0041-4328
Sınıflama Numarası:R/015.561/TÜR I
Eser Adı:Türkiye bibliyografyası / Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı, Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü.
Paralel Eser Adı:Turkish bibliography
Turkish national bibliography
Bibliographie Nationale Turque
Türkische NationalBibliographie
Được phát hành:İstanbul: Devlet Basımevi, 1939-
Mô tả vật lý:v.
Tần suất xuất bản:Aylık, 1981-2002
Cilt/Tarih Aralığı:1928/1938-
2002, 12
Genel Notlar:<2003->: Türkiye bibliyografyası (CD-ROM) olarak yayınlanmaktadır.
<1975-1978>: İngilizce eser adı: Turkish bibliography
<1979-2001>: İngilizce eser adı: Tukish national bibliography
<1975->: Ankara'da yayınlanmaya başlamıştır
<1939-1954>: Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
<1955-1978>: Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
<1983->: Türkiye. Milli Kütüphane Başkanlığı
Bazı sayılar birleşmiştir.
Bazı sayılar İngilizce, Fransızca, Almanca eser adıyla yayınlanmıştır.
Kütüphanede bulunan yıllar: 1939/1948 (c.1,2,3), 1952 (c.1), 1953 - 1969, 1966-69 index, 1970 - 1974, 1973-75 index 1975 (1,2), 1976, 1977 (1,2), 1978 - 1981, 1982, 1983 (1,2), 1984 - 1987 (1984 index), 1988 (1-3, 5-11) 1988 (1-12 index), 1989 (1-12) 1989 (index), 1990, 1991 - 1997, 1995-97 (index), 1998 - 2002, 2000 (1-12 index)
Những chủ đề:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Basma Yazı ve Resimleri Derleme Müdürlüğü
Milli Kütüphane Bibliyografya Enstitüsü (Türkiye)
Türkiye Milli Kütüphane Başkanlığı
İstanbul Devlet Basımevi (Türkiye)
Sonraki Eser Adı:Türkiye Bibliyografyası (CD-ROM)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Chi tiết quỹ từ T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Số hiệu: R 015.561 TÜR I
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.1
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.2
R 015.561 TÜR I 1939-48 C.3
R 015.561 TÜR I 1966-1969 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1972 III
R 015.561 TÜR I 1973-1975 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1975 I
R 015.561 TÜR I 1975 II
R 015.561 TÜR I 1977 I
R 015.561 TÜR I 1977 II
R 015.561 TÜR I 1982 2-3
R 015.561 TÜR I 1982 4-5
R 015.561 TÜR I 1982 6
R 015.561 TÜR I 1982 7-12
R 015.561 TÜR I 1983 1
R 015.561 TÜR I 1983 2
R 015.561 TÜR I 1984 1-6
R 015.561 TÜR I 1984 7-12
R 015.561 TÜR I 1985 1-12
R 015.561 TÜR I 1986 1-6
R 015.561 TÜR I 1986 7-12
R 015.561 TÜR I 1987 1-6
R 015.561 TÜR I 1987 7-12
R 015.561 TÜR I 1988 1
R 015.561 TÜR I 1988 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1988 10
R 015.561 TÜR I 1988 11
R 015.561 TÜR I 1988 2
R 015.561 TÜR I 1988 3
R 015.561 TÜR I 1988 5
R 015.561 TÜR I 1988 6
R 015.561 TÜR I 1988 7
R 015.561 TÜR I 1988 8
R 015.561 TÜR I 1988 9
R 015.561 TÜR I 1989 1-12
R 015.561 TÜR I 1989 1-12 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1990 1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.1
R 015.561 TÜR I 1991 1 N.2
R 015.561 TÜR I 1991 10
R 015.561 TÜR I 1991 11
R 015.561 TÜR I 1991 12
R 015.561 TÜR I 1991 2
R 015.561 TÜR I 1991 3
R 015.561 TÜR I 1991 4
R 015.561 TÜR I 1991 5
R 015.561 TÜR I 1991 6
R 015.561 TÜR I 1991 7
R 015.561 TÜR I 1991 8
R 015.561 TÜR I 1991 9
R 015.561 TÜR I 1993 1-3
R 015.561 TÜR I 1993 10-12
R 015.561 TÜR I 1993 4-6
R 015.561 TÜR I 1993 7-9
R 015.561 TÜR I 1994 1-4
R 015.561 TÜR I 1994 10-12
R 015.561 TÜR I 1994 5-8
R 015.561 TÜR I 1994 9
R 015.561 TÜR I 1995 1-3
R 015.561 TÜR I 1995 1-6
R 015.561 TÜR I 1995 4-6
R 015.561 TÜR I 1995 7-11
R 015.561 TÜR I 1995 7-12
R 015.561 TÜR I 1995-97 INDEKS
R 015.561 TÜR I 1996 1-6
R 015.561 TÜR I 1996 7-12
R 015.561 TÜR I 1997 1-6
R 015.561 TÜR I 1997 7-12
R 015.561 TÜR I 1998 1-4
R 015.561 TÜR I 1998 5
R 015.561 TÜR I 1998 6-12
R 015.561 TÜR I 1999 1-6
R 015.561 TÜR I 1999 7-12
R 015.561 TÜR I 2000 1-12 INDEX
R 015.561 TÜR I 2000 1-3
R 015.561 TÜR I 2000 10-12
R 015.561 TÜR I 2000 4-6
R 015.561 TÜR I 2000 7-9
R 015.561 TÜR I 2001 1-3
R 015.561 TÜR I 2001 10-12
R 015.561 TÜR I 2001 4-6
R 015.561 TÜR I 2001 7-9
R 015.561 TÜR I 2002 1-3
R 015.561 TÜR I 2002 10-12
R 015.561 TÜR I 2002 4-6
R 015.561 TÜR I 2002 7-9
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 2 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 2 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 1 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 10 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 11 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 12 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 13 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 14 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 15 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 16 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 17 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 18 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 19 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 2 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 20 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 21 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 22 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 23 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 24 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 25 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 26 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 27 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 28 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 3 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 4 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 5 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 6 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 7 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 8 Sẵn có  Đặt Giữ
Sao chép 9 Sẵn có  Đặt Giữ