Türkiye tez kataloğu / Yükseköğretim Kurulu, Dokümantasyon Merkezi.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Published:Ankara: Yükseköğretim Kurulu.
Physical Description:v.
Bibliographic Details
Format: Book
ISBN:9759551160 (1989)
9759551179 (1990)
9757912220 (1992)
9757912239 (1993)
9757912271 (1994)
975791228X (1995)
Sınıflama Numarası:R/015.561075/TÜR
Eser Adı:Türkiye tez kataloğu / Yükseköğretim Kurulu, Dokümantasyon Merkezi.
Published:Ankara: Yükseköğretim Kurulu.
Physical Description:v.
Publication Frequency:Yıllık
Cilt/Tarih Aralığı:1987/1988-
Genel Notlar:Kütüphanede bulunan yıllar: 1987/1988, 1989, 1990, 1992, 1993, 1994, 1995,
Subjects:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Yükseköğretim Kurulu. Dokümantasyon Merkezi, Türkiye

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Holdings details from T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Call Number: R 015.561075 TÜR
R 015.561075 TÜR 1987-88 N.1
R 015.561075 TÜR 1987-88 N.2
R 015.561075 TÜR 1989 N.1
R 015.561075 TÜR 1989 N.2
Copy Available  Place a Hold
Copy Available  Place a Hold
Copy Available  Place a Hold
Copy Available  Place a Hold
Copy k.3 Available  Place a Hold
Copy k.4 Available  Place a Hold
Copy Available  Place a Hold
Copy k.2 Available  Place a Hold
Copy k.5 Available  Place a Hold