Köy envanter etüdü 1981.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Published:Ankara: DİE, 1983-1985.
Physical Description:67c. har., tab.
Bibliographic Details
Format: Book
Sınıflama Numarası:307.7209561/BİN/1981
Eser Adı:Köy envanter etüdü 1981.
Paralel Eser Adı:Köy envanter etüdlerine göre...
1997 Köy envanteri.
Published:Ankara: DİE, 1983-1985.
Physical Description:67c. har., tab.
Genel Notlar:Bu çalışma Devlet İstatistik Enstitüsü Başkanlığının izni ve yakın işbirliği ile yürütülmüştür.
Anketin organizasyon ve uygulanmasında asıl sorumlu birim Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığına bağlı Toprak İskan Genel Müdürlüğü olmuştur.
<1964-1969, 1971>: Köy İşleri Bakanlığınca "Köy envanter etüdlerine göre ...",
<2002>: Devlet İstatistik Enstitüsü Başkanlığınca "1997 Köy envanteri" çalışmaları gerçekleştirilmiştir.
İçindekiler: 1.Adana -- 2.Adıyaman -- 3.Afyon -- 4.Ağrı -- 5.Amasya -- 6.Ankara -- 7.Antalya -- 8.Artvin -- 9.Aydın -- 10.Balıkesir -- 11.Bilecik -- 12.Bingöl -- 13.Bitlis -- 14.Bolu -- 15.Burdur -- 16.Bursa -- 17.Çanakkale -- 18.Çankırı -- 19.Çorum -- 20.Denizli -- 21.Diyarbakır -- 22.Edirne -- 23.Elazığ -- 24.Erzincan -- 25-Erzurum -- 26.Eskişehir -- 27.Gaziantep -- 28.Giresun -- 29.Gümüşhane -- 30.Hakkari -- 31.Hatay -- 32.Isparta -- 33.İçel -- 34.İstanbul -- 35.İzmir -- 36.Kars -- 37.Kastamonu -- 38.Kayseri -- 39.Kırklareli -- 40.Kırşehir -- 41.Kocaeli -- 42.Konya -- 43.Kütahya -- 44.Malatya -- 45.Manisa -- 46.Maraş -- 47.Mardin -- 48.Muğla -- 49.Muş -- 50.Nevşehir -- 51.Niğde -- 52.Ordu -- 53.Rize -- 54.Sakarya -- 55.Samsun -- 56.Siirt -- 57.Sinop -- 58.Sivas -- 59.Tekirdağ -- 60.Tokat -- 61.Trabzon -- 62.Tunceli -- 63.Urfa -- 64.Uşak -- 65.Van -- 66.Yozgat -- 67.Zonguldak
Subjects:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:T.C. Başbakanlık Devlet İstatistik Enstitüsü (DİE)
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)
Türkiye. Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı. Toprak İskan Genel Müdürlüğü.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE

Holdings details from T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: KUTUPHANE
Call Number: 307.7209561 BİN 1981 01-ADANA
307.7209561 BİN 1981 02-ADIYAMAN
307.7209561 BİN 1981 03-AFYON N.1
307.7209561 BİN 1981 03-AFYON N.2
307.7209561 BİN 1981 04-AĞRI
307.7209561 BİN 1981 05-AMASYA
307.7209561 BİN 1981 06-ANKARA
307.7209561 BİN 1981 07-ANTALYA
307.7209561 BİN 1981 08-ARTVİN
307.7209561 BİN 1981 09-AYDIN
307.7209561 BİN 1981 10-BALIKESİR
307.7209561 BİN 1981 11-BİLECİK
307.7209561 BİN 1981 12-BİNGÃ-L
307.7209561 BİN 1981 13-BİTLİS
307.7209561 BİN 1981 14-BOLU
307.7209561 BİN 1981 15-BURDUR
307.7209561 BİN 1981 16-BURSA
307.7209561 BİN 1981 17-ÇANAKKALE
307.7209561 BİN 1981 18-ÇANKIRI
307.7209561 BİN 1981 19-ÇORUM
307.7209561 BİN 1981 20-DENİZLİ
307.7209561 BİN 1981 21-DİYARBAKIR
307.7209561 BİN 1981 22-EDİRNE
307.7209561 BİN 1981 23-ELAZIĞ
307.7209561 BİN 1981 24-ERZİNCAN
307.7209561 BİN 1981 25-ERZURUM
307.7209561 BİN 1981 26-ESKİŞžEHİR
307.7209561 BİN 1981 27-GAZİANTEP
307.7209561 BİN 1981 28-GİRESUN
307.7209561 BİN 1981 29-GÜMÜŞžHANE
307.7209561 BİN 1981 30-HAKKARİ
307.7209561 BİN 1981 31-HATAY
307.7209561 BİN 1981 32-ISPARTA
307.7209561 BİN 1981 33-İÇEL
307.7209561 BİN 1981 34-İSTANBUL
307.7209561 BİN 1981 35-İZMİR
307.7209561 BİN 1981 36-KARS
307.7209561 BİN 1981 37-KASTAMONU
307.7209561 BİN 1981 38-KAYSERİ
307.7209561 BİN 1981 39-KIRKLARELİ
307.7209561 BİN 1981 40-KIRޞEHİR
307.7209561 BİN 1981 41-KOCAELİ
307.7209561 BİN 1981 42-KONYA
307.7209561 BİN 1981 43-KÜTAHYA
307.7209561 BİN 1981 44-MALATYA
307.7209561 BİN 1981 45-MANİSA
307.7209561 BİN 1981 46-KAHRAMANMARAޞ
307.7209561 BİN 1981 47-MARDİN
307.7209561 BİN 1981 48-MUĞLA
307.7209561 BİN 1981 49-MUޞ
307.7209561 BİN 1981 50-NEVޞEHİR
307.7209561 BİN 1981 51-NİĞDE N.1
307.7209561 BİN 1981 51-NİĞDE N.2
307.7209561 BİN 1981 52-ORDU
307.7209561 BİN 1981 53-RİZE
307.7209561 BİN 1981 54-SAKARYA
307.7209561 BİN 1981 55-SAMSUN
307.7209561 BİN 1981 56-SİİRT
307.7209561 BİN 1981 57-SİNOP
307.7209561 BİN 1981 58-SİVAS
307.7209561 BİN 1981 59-TEKİRDAĞ
307.7209561 BİN 1981 60-TOKAT
307.7209561 BİN 1981 61-TRABZON
307.7209561 BİN 1981 62-TUNCELİ
307.7209561 BİN 1981 63-URFA
307.7209561 BİN 1981 64-UޞAK
307.7209561 BİN 1981 65-VAN
307.7209561 BİN 1981 66-YOZGAT
307.7209561 BİN 1981 67-ZONGULDAK
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold
Copy 1 Available  Place a Hold