Türkiye ulaştırma ve lojistik meclisi sektör raporu /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Books
Published:Ankara: TOBB, 2012-
Physical Description:c. : har., tab.
Bibliographic Details
Format: Books
ISBN:9786051371269 (2011)
9786051374857 (2014)
Language:Turkish
Sınıflama Numarası:380/TÜR
Eser Adı:Türkiye ulaştırma ve lojistik meclisi sektör raporu / TOBB.
Published:Ankara: TOBB, 2012-
Physical Description:c. : har., tab.
Series:TOBB yayın sıra no: 2012 / 165
TOBB yayın sıra no: 2015 / 260
Genel Notlar:Kütüphanede bulunan yıllar: 2011, 2014,
Bibliyorafya içerir.
Subjects:
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)

Internet

E-ERİŞİM

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: Kütüphane

Holdings details from T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: Kütüphane
Call Number: 380 TÜR 2011 N.1
380 TÜR 2011 N.2
380 TÜR 2014
Copy Unknown Available  Place a Hold
Copy Unknown Available  Place a Hold
Copy Unknown Available  Place a Hold