APA (7th ed.) Citation

T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Koordinasyon Dairesi Yayın ve Temsil Şubesi Müdürlüğü (DPT. KD. YTŞB), T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Koordinasyon Başkanlığı. Yayın ve Temsil Dairesi (DPT. KB. YTD), T.C. Başbakanlık Yayın ve Temsil Dairesi Başkanlığı (YTDB), T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı (DPT), T.C. Kalkınma Bakanlığı (KB), T.C. Kalkınma Bakanlığı Kütüphane, Yayın ve Arşiv Dairesi Başkanlığı (KB. KYADB), . . . T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı (SBB). Yayın kataloğu. DPT.

Chicago Style (17th ed.) Citation

T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Koordinasyon Dairesi Yayın ve Temsil Şubesi Müdürlüğü (DPT. KD. YTŞB), T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Koordinasyon Başkanlığı. Yayın ve Temsil Dairesi (DPT. KB. YTD), T.C. Başbakanlık Yayın ve Temsil Dairesi Başkanlığı (YTDB), T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı (DPT), T.C. Kalkınma Bakanlığı (KB), Yayın ve Arşiv Dairesi Başkanlığı (KB. KYADB) T.C. Kalkınma Bakanlığı Kütüphane, Bilgi ve Belge Yönetimi Dairesi Başkanlığı (KB. YHGM. BBYDB) T.C. Kalkınma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, and T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı (SBB). Yayın Kataloğu. Ankara: DPT.

MLA (8th ed.) Citation

T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Koordinasyon Dairesi Yayın ve Temsil Şubesi Müdürlüğü (DPT. KD. YTŞB), et al. Yayın Kataloğu. DPT.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.