Food safety and quality: trade considerations.

में बचाया:
ग्रंथसूची विवरण
स्वरूप: पुस्तक
प्रकाशित:Paris: OECD, 1999.
भौतिक वर्णन:79s.
ग्रंथसूची विवरण
स्वरूप: पुस्तक
आईएसबीएन:9264171592
Sınıflama Numarası:363.1926/FOO
Eser Adı:Food safety and quality: trade considerations.
प्रकाशित:Paris: OECD, 1999.
भौतिक वर्णन:79s.
Genel Notlar:Bibl.:
विषय:
Kişi Ek Girişi:1
Kurum/Kuruluş Ek Girişi:Organization for Economic Co-operation and Development (OECD)

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: Kütüphane

होल्डिंग्स विवरण से T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: Kütüphane
Barkod Yer Numarası Kopya Bilgisi Durum
0021831 363.1926 FOO K उपलब्ध  होल्ड करें