Food safety and quality: trade considerations.
Sparad:
Materialtyp: | Bok |
---|---|
Publicerad: | Paris: OECD, 1999. |
Fysisk beskrivning: | 79s. |
Materialtyp: | Bok |
---|---|
ISBN: | 9264171592 |
Sınıflama Numarası: | 363.1926/FOO |
Eser Adı: | Food safety and quality: trade considerations. |
Publicerad: | Paris: OECD, 1999. |
Fysisk beskrivning: | 79s. |
Genel Notlar: | Bibl.: |
Ämnen: | |
Kişi Ek Girişi: | 1 |
Kurum/Kuruluş Ek Girişi: | Organization for Economic Co-operation and Development (OECD) |
T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı: Kütüphane
Barkod | Yer Numarası | Kopya Bilgisi | Durum |
---|---|---|---|
0021831 | 363.1926 FOO K | Tillgänglig Reservera |